Інструкцыя па прыёме перадач

Прыём перадач ажыццяўляецца штодня
з 08.00 да 17.00

Заўвага:

Пералік прадуктаў харчавання, ДАЗВОЛЕНЫХ для перадачы

НАЙМЕННЕ ПРАДУКТУ

ДАПУШЧАЛЬНАЯ КОЛЬКАСЦЬ

1.

Ёгурты тэрмаўстойлівыя

0,5-1 л.

2.

Каўбаса вэнджаная, сыравяленая

500 гр.

3.

Кандытарскія вырабы: печыва, булачкі, цукеркі, зефір, мармелад

1 кг.

4.

Кансервы мясныя і рыбныя

500 гр.

5.

Масла сметанковае

200 гр.

6.

Мёд, варэнне

500 гр.

7.

Малако пастэрызаванае (стэрылізаванае)

1 л.

8.

Малако згушчанае

0,5 л.

9.

Гародніна

1 кг.

10.

Сала салёнае, вэнджанае

500 гр.

11.

Сокі, газаваныя напоі

1-1,5 л.

12.

Сухафрукты: курага, чарнасліў, разынкі

500 гр.

13.

Сыры ў завадскім герметычным пакаванні

200 гр.

14.

Садавіна, ягады без прыкмет псуты

1 кг.

ЗАБАРОНЕНА да перадачы

НАЙМЕННЕ ПРАДУКТУ

1.

Алкагольныя напоі

2.

Вырабы з субпрадуктаў: зельцы, лівер

3.

Крэмавыя кандытарскія вырабы

4.

Малочныя, мясныя, рыбныя прадукты хатняга прыгатавання

5.

Салаты, кансерваваныя прадукты, грыбы ў любым выглядзе

Друкаваць